När Trollen Flydde Gagnef

"När Trollen Flydde Gagnef" är en rolig och skrämmande familjeföreställning skriven av Gunilla Wennberg. Här möter du den klassiska kampen mellan gott och ont, men aldrig tidigare på detta vis.

Varje natt kryper alla de onda fram ur sina gömslen… och värst är det på torsdagsnatten då de blir elakare än vanligt! Vittrorna smider sina planer och skogsrået Randa lockar med sig sina offer in i skogen. I mörker gömmer sig blodiglar och Mörksuggan, och längs med älven kan du höra Näckens lockande melodi. Men ondast av de alla är TROLLEN! De hemska trollen rövar bort små barn och är de odöpta så förvandlar de dem till troll!

Vi behöver er hjälp att göra oss av med dem! Med publikens hjälp kan vi driva ut de onda ur Gagnef, och en modig åskådare behöver slå det sista slaget. Finns det NÅGON karl i Gagnef som vågar ge sig upp på trollkulans tak under torsdagsnatten för att hugga ner trollbjörken? Det är det enda sättet att bli av med trollen!

Folktro och Väsen

Här på Ängsholn bor det många olika väsen, både goda och onda. Utanför husknuten är hustomtarnas lilla krypin. Hustomtar är små väsen som... LÄS MER  >>

Bilder från När Trollen Flydde Gagnef 

Dröm dig bort med underbara spelbilder från våra föreställningar! Här hittar du bilder både från gamla och nya uppsättningar... LÄS MER  >>

----


Välkommen till föreställning!

Populära inlägg i den här bloggen

Ängsholns Folkpark