Ängsholns Folkpark

Sedan 1986 har Gagnefs Amatörteaterförening spelat teater nere vid älvens kant. Grundat av Gunilla Wennberg, har nu teatern växt till en enorm ensemble med fantastiska sommarföreställningar varje år. Nya idéer till tidigare föreställningar sätts i bruk varje år och ingen föreställning är sig lik den innan. Dessutom fylls idéerna på och sprillans nya pjäser är på gång!

Läktarens utsikt ner mot älven fyller platsen med en magisk ro. Platsen fröjdas av växlighet och djur som hälsar på – ibland mitt i föreställningar! Ekorren Ratatosk har gjort sig bekant med de medverkande och är med både på repetitioner och föreställningar, och på andra sidan älven hör man räven yla om natten.

Nere vid spelplatsen är vi som avskärmade från resten av världen och lever för stunden. Det är en plats där regnet kan ösa ner och man vill bara sitta kvar och stirra ut över älven. Oavsett väder så gör vi varje föreställning till en unik upplevelse. Trots extrem hetta eller ihållande spöregn så får publik såsom ensemble en härlig kväll.